Nezmizely tarify?
Je něco, co vám na stavebkách.cz chybí? Napište!
Re: Nezmizely tarify?
Příspěvek od p.poles » pát 13. bře 2015 18:18:35
Ověřil jsem u pracovníka RSTS. Tarif U 143 je opravdu použitelný jen s hyposplátkou, která je od 300.000 se zástavou. Simulátor v klientském účtu asi nemá tyto limity nastavené.
- Petr Kielar
- Administrátor
Příspěvek od Petr Kielar » sob 14. bře 2015 10:09:41
Děkuji za zpětnou vazbu. Rád slyším, že v přehledech tarifů jsou přesnější informace než u samotných stavebních spořitelen
Ale vážně: dalo hodně práce vymyslet systém, který by dokázal shromažďovat různorodé parametry všech nabídek. Získávání jednotlivých informací také není jednoduché a jsem rád za každé upozornění na možný problém.
S pozdravem
Petr Kielar
Ale vážně: dalo hodně práce vymyslet systém, který by dokázal shromažďovat různorodé parametry všech nabídek. Získávání jednotlivých informací také není jednoduché a jsem rád za každé upozornění na možný problém.
S pozdravem
Petr Kielar
Příspěvek od p.poles » stř 18. bře 2015 22:23:27
Tak to byla opravdu chyba!
Vážený pane,
velice Vám děkujeme za zaslání Vaší zprávy a odhalení chyby, která se skutečně v našem modelačním programu vyskytuje.
Váš podnět jsme předali příslušnému oddělení k odstranění chyby, které by mělo být provedeno v nejbližších dnech.
S přátelským pozdravem
Raiffeisen stavební spořitelna a.s.
Odbor spoření a služeb klientům
Vážený pane,
velice Vám děkujeme za zaslání Vaší zprávy a odhalení chyby, která se skutečně v našem modelačním programu vyskytuje.
Váš podnět jsme předali příslušnému oddělení k odstranění chyby, které by mělo být provedeno v nejbližších dnech.
S přátelským pozdravem
Raiffeisen stavební spořitelna a.s.
Odbor spoření a služeb klientům